Ultimate Szilikontáskák

Ultimate Szilikontáskák

A fagyasztásra, frissen tartásra és tárolásra szolgáló Tupperware Szilikontáskák magas minőségű, FDA által jóváhagyott szilikonból készülnek, ólommentesek, latexmentesek, ftalátmentesek és BPA-mentesek. Az innovatív cipzár és a széles talpfelület miatt könnyen és stabilan használhatóak. Az egyszer használatos zacskókhoz képest sokoldalú alternatívát nyújtanak a műanyagzacskók helyett nemcsak a konyhában. Legyen szó élelmiszerek, mint például gyümölcs vagy zöldség frissen tartásáról, előre elkészített ételek fagyasztásáról vagy tárolásáról, vagy ezek felmelegítéséről mikrohullámú sütőben - a Tupperware® új szilikon tasakjait már nem fogod tudni és akarni nélkülözni.

 

 

 

 

Több, mint egy egyszerű fagyasztózacskó - a Tupperware Szilikontáska sokoldalúan használható.

Az erős szilikon anyagnak köszönhetően a tasakok nem vesztik el formájukat, legyen szó hűtésről, fagyasztásról (az extrém hideg hatására némileg összébb mehetnek), főzésről vagy tárolásról. És nem csak az élelmiszerek terén, de az újrahasználhatóság és környezetvédelem szempontjából is verhetetlenek. Íme három tipp, hogyan hozhatod ki a legtöbbet ezekből a multifunkcionális Ultimate Szilikontáskákból:

1. Az újrahasználható utazási mindenes tároló

Hova lesz a következő kirándulásod? Amíg nálad vannak a szilikon tasakok, mindig jól felszerelt leszel. Az innovatív cipzár fölött elhelyezkedő praktikus nyílással a taskakokat akár egy karabinerrel is rögzítheted a hátizsákodhoz, így a legfontosabb dolgaid mindig kéznél lesznek túrázás közben: gyümölcs, zöldség, szendvicsek, rágcsálnivalók vagy apró falatok az éhség elűzésére.

 

 

Egy nagyobb utazást terveztél? A szilikontáskák egyikében az utazási dokumentumaid és az útleveled is biztonságban lesznek. Vagy irány a tengerpart, és használd a Tupperware Szilikontáskákat vizes strandruhák tárolására. De akár egyszerűbb feladatokra is könnyedén használhatod őket. Szállítsd bennük a napszemüvegedet vagy a telefonodhoz való külső akkumulátort. A lehetőség tárháza végtelen.

 

 

2. Legyen mindenen frissen elérhető egy újrafelhasználható fagyasztós tasakban

Amikor az ételek tartósításáról van szó, ezek a tároló tasakok verhetetlenek. Akár -25 °C-nak is ellenállnak, így tökéletesek kész ételek fagyasztásához. Levesek, bolognai szósz, pörkölt vagy egytálételek hosszú ideig frissen maradnak a fagyasztóban. Például vágd fel túlérett gyümölcseidet kis darabokra, majd fagyaszd le egyik újrafelhasználható szilikontasakban. Bármikor egyszerűen csak vedd elő, amikor egy frissítő turmixra vágysz.

 

3. Nemcsak fagyasztáshoz, hanem főzéshez és újramelegítéshez is

Ki gondolta volna, hogy egy újrafelhasználható szilikontasak alkalmas a nagy hőmérsékletekhez is? A Tupperware "The Ultimate" Szilikontáskák akár +220 °C hőmérsékletig is felmelegíthetők. Ez számtalan új lehetőséget kínál számodra: melegítés mikrohullámú sütőben vagy sütőben, valamint sous-vide főzés. Emellett húst és grillzöldséget is könnyedén és szivárgásmentesen pácolhatsz bennük. Egyszerűen tegyél mindent egy megfelelő méretű szilikon tasakba, majd masszírozd be a pácot. Hagyd néhány órán át a hűtőszekrényben, és kész is vagy! Így még környezetbarátabbá teheted a konyhádat.

 

 

Találd meg a megfelelő Tupperware Szilikontáskát az ételeid számára!

Egy dolog biztos: Nem fogod megbánni, ha az egész sorozat mellett döntesz! A négy különböző méret számtalan felhasználási lehetőséget kínál a tágas belső terükkel.

Szilikontáska Kicsi, 540 ml
→ Megnyitom a termékoldalt

Egy maroknyi szőlő a pikniken vagy kis élelmiszer-maradványok nem igényelnek sok helyet. Ezért pont ideálisak a legkisebb, 540 ml-es űrtartalmú szilikon tasakhoz. De akár útlevél tárolásához vagy az összekuszálódott kábelek elleni harcban is segít.

Szilikontáska Közepes, 1 liter
→ Megnyitom a termékoldalt

Wrap-ek és más nassolni valók szállítása igazi kihívás. De ez a szilikonzacskó szívesen vállalja ezeket a feladatokat. Kiválóan alkalmas továbbá 1-2 adag leves fagyasztásához is.

Szilikontáska Nagy, 1,8 liter
→ Megnyitom a termékoldalt

Nyugodtan gondolkodhatsz nagyobban. Szendvicsek, egy teljes csomag édesség, pelenka, tartalék pelus, ceruzák és egyebek, ebbe a szilikonzacskóba sok minden belefér. Ez a méret ideális 3-4 adag curry fagyasztásához, frissen tartásához vagy tárolásához is.

Szilikontáska Extra Nagy, 2,9 liter 
→ Megnyitom a termékoldalt

A legnagyobb fagyasztó- és tárolózacskó mindennel megbirkózik. Ez vonatkozik többek között reggeli pelyhek tárolására, valamint egész húsdarabok fagyasztására vagy frissen tartására is. Ha ez a cipzárral ellátott szilikon tasak bevetésre kerül, akkor nincs több helyprobléma.

 

És mi a helyzet a tisztítással?

A tisztítás most olyan egyszerű, mint soha korábban. A szilikon tasakok mosogatógépben is moshatóak, így nagyon könnyen tisztán tarthatóak. Egy mosogatógép ciklus elegendő, és azonnal újra használhatod szilikon táskáid. A mosáshoz egyszerűen csak ki kell fordítani őket.

Sok örömöt kívánunk neked az újrafelhasználható, helytakarékos és szivárgásmentes szilikon taskajaid minden felhasználási lehetőségének felfedezéséhez, legyen szó fagyasztásról, frissen tartásról vagy tárolásról.