Kollekció: Miért Tupperware?

Küldetésünk, a lehető legtöbb időt, pénzt, és energiát megtakarítani a felhasználóinknak.

Közel 78 évvel ezelőtt a Tupperware® úttörő szerepet vállalt a műanyagforradalomban, és bevezette a fenntartható és újrafelhasználható műanyag termékeket. Ez az ügy közel áll a szívünkhöz, és mi továbbra is tiszta szívvel támogatjuk az olyan kiváló minőségű, környezetbarát termékek létrehozását, amelyek az élelmiszereket hosszabb ideig frissen tartják és évekig használhatóak.

 


Mérföldkövek - ismerd meg a Tupperware-t
78 éve született a konyhai ikon. Earl Silas Tupper felfedez egy műanyag edényt (lásd még: csodatál).
Segít a családoknak túlélni a gazdasági válságot. Pénzt és rengeteg élelmiszert takarít meg.
A termékek rengeteg helyet takarítanak meg a konyhában és az éléskamrában is. Megmentik a felhasználókhoz közel álló három dolgot: pénzt, időt, energiát és nem utolsó sorban a bolygónkat is.
Eközben a Tupperware márka, Brownie Wise vezetésével, világforradalmat idéz elő az élelmiszertárolásban, majd később a konyhai eszközökben is.
Ez több ezer nő életét és helyzetét javítja szerte a világon. A cég új anyagokat és környezetbarát termékeket fejleszt folyamatosan.
Radikálisan csökkenti az egyszer használatos műanyagok használatát.
A Tupperware a MoMA tervezési örökségének részévé válik
És kedvenc konyhai társa (már csak volt sajnos) az angol királynő asztalánál
Együttműködik a NASA-val az űrben történő zöldségtermesztés terén.

 

Felhasználóink olyan dolgokat szoktak felsorolni a termékekkel kapcsolatban, mint...

Minőség

A Tupperware termékek híresek a magas minőségükről és tartósságukról. Az alapos tervezés és a kiváló anyagok használata révén hosszú élettartamot biztosítanak.

Hosszú tartósítás

A Tupperware edények és tárolók légmentesen záródnak, így segítenek hosszabb ideig megőrizni az élelmiszerek frissességét és ízét. Ez hozzájárul a pénztárcád megkíméléséhez, mivel kevesebb élelmiszer megy veszendőbe.

Praktikusság

A Tupperware termékek ergonomikusak és könnyen használhatóak. Az intelligens tervezésnek köszönhetően könnyen tárolhatóak és szállíthatók, így ideálisak a mindennapi élethez és az utazáshoz is.

Környezetbarát

A Tupperware termékek újrafelhasználhatóak és segítenek csökkenteni a felesleges műanyag hulladék mennyiségét. Azáltal, hogy a Tupperware újrahasznosított anyagokat is használ, hozzájárul a fenntarthatóbb jövő megteremtéséhez.

Sokoldalúság

A Tupperware termékpaletta széles választékban kínál termékeket, beleértve étel tárolókat, főzőedényeket, szervírozó eszközöket, sütőformákat és még sok mást. Ez lehetővé teszi, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb termékeket az igényeidhez és preferenciáidhoz igazodva.

Formatervezés

A Tupperware mindenkori vezérelve: „Nem mindennapi formatervezés a mindennapokhoz.” Termékeink világszerte forradalmian újító dizájnjuk miatt elismertek. Az egész világon múzeumokban állítják ki őket, és rendszeresen elismerő díjakat nyernek. Azok a termékek, amelyek nemzetközi elismerésekben részesültek, a megfelelő logóval vannak ellátva.

Biztonság

Felhasználóinknak a biztonsága és jóléte az első számú prioritásunk. A termékek a legmagasabb minőségű nyersanyagokból készülnek, és nem tartalmaznak polivinil-kloridot (PVC), biszfenol A-t (BPA) és mesterséges lágyítószereket (ftalátok).

 

Tekintsd meg rövid ismertő videónkat a Tupperware-ról: 

*Magyarországon megszűntek a Területi Képviseletek. Jelenleg három Disztribúció látja el a Tupperware termékek magyarországi forgalmazását.