Terméktréning

Javasolt termékek

    SalátaSéf (Terméktréning)

    Lélegző Kamra Fokhagymához 2,3L
    Terméktréningek

    Univerzális Sütőedények (Terméktréning)

    0 hozzászólás

    A Tupperware Univerzális Sütőedények háromrétegű aljjal rendelkeznek, a középső réteg alumíniumból készül, ami gyorsan felmelegszik és egyenletesen osztja el a hőt, ezt két rozsdamentes acél réteg veszi körbe, amely magas hőmérsékletre tud felmelegedni és kiváló hővezető képessége van, ezáltal az edény gyorsabban felmelegszik.

    Ezek az edények sokoldalúak, és szinte minden típusú főzőlaphoz használhatjuk őket, beleértve a kerámia, indukciós, gáz és elektromos lapokat. A fedők edzett üvegből készültek, ami lehetővé teszi, hogy az étel elkészülését ellenőrizni tudjuk anélkül, hogy fel kellene emelnünk a fedőt. Minden edényhez ugyanaz a méretű fedő tartozik.

    Az edények fedelén széles fogantyú van, ami egyszerű fogást biztosít, és egyben kanálpihentetőként is szolgál. A fedelet kifejezetten arra tervezték, hogy visszavezesse a párát, így megőrizve az ételek ízét és tápanyagait, anélkül, hogy felesleges vizet vagy zsírt adnánk hozzá. Az edények egyszerűen egymásba rakhatók, így optimalizálva a helyet a fiókokban és szekrényekben.


    Hozzászólás írása