Víziónk a Tupperware-nál

Cégünk víziója az, hogy vállalkozási lehetőségeinket és termékeinket felhasználva hatást gyakoroljunk a körülöttünk lévő világra. Termékeinkkel mindig is arra összpontosítottunk, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatást, újrahasználható, tartós és könnyen használható megoldásokat kínálva, amelyek segítenek minimalizálni a műanyag- és élelmiszerhulladékot.

Szeretnénk kiterjeszteni víziónkat azzal, hogy elkötelezzük magunkat a hulladék csökkentése iránt, és nagy lépéseket teszünk annak biztosítása érdekében, hogy termékünk életciklusának minden szakaszában – a tervezéstől, a gyártáson és a forgalmazáson át, a fogyasztásig, az újrahasznosításig és a visszanyerésig – jelentős mértékben csökkentsük a hulladékot.

Vedd ki a részed, és kötelezd el magad Te is a hulladékcsökkentés mellett!

A Tupperware behatása

A No Time to Waste programunkon keresztül elkötelezettek vagyunk fenntartható forrásból származó anyagokból történő termékfejlesztés iránt.

Bemutatjuk az ECO+ (Öko+) anyagunkat.

Az ECO+ anyagunkat először 2019-ben vezettük be az Öko Szívószál bemutatásával néhány kiválasztott országban. Az Öko Szívószál egy forradalmi anyagból származott - körkörös polimerekből (angol: circular polymers). Ezeket a körkörös polimereket úgy készítik, hogy kevernek egyszer használatos műanyag hulladékokat, amelyeket eredetileg szeméttelepre szántak, lebontják molekuláris szintre, majd újra létrehozzák magas minőségű élelmiszeripari műanyaggá. Ez az első anyag, ami összhangban van az elkötelezettségünkkel, az egyszer használatos műanyag hulladék globális kihívásának kezelésével. Most kibővítjük az ECO+ termékvonalat és új innovációkat tesztelünk a fenntarthatóság területén, például a bioalapú anyagokat. Ennek az útnak nincs célállomása számunkra - elkötelezettek vagyunk abban, hogy folyamatosan megtaláljuk, teszteljük és használjuk az innovatív anyagokat, amelyek támogatják a No Time to Waste elkötelezettségünket, és növelik az ECO+ anyag használatát termékpalettánkban.

"Nincs vesztegetni való időnk!"

A Tupperware-nál törődünk a környezetünkkel. Kiváló minőségű termékeket kínálunk, amelyek jelentősen csökkentik az eldobható csomagolások használatát és amiket évekig újra fel lehet használni. Ezenkívül újrahasznosítjuk a termékeinket. Külön érdekesség, a legalább 50%-ban újrahasznosított Tupperware termékeket tartalmazó Recycline sorozat. Tupperware cég elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért a garanciális csere termékeket újrahasznosítják, és így készülnek azok a háztartási eszközök amelyekben nem tárolunk élelmiszert, vagy nem érintkeznek élelmiszerekkel: pl. az Ablaktörlő, a Nagy Fedőtartó, Szappantartó, Kanálpihentető, Palack- és Konzervtartó és a Papírtörölköző Tartó is. 💚🌎✅🏡♻️ Válaszd Te is a legjobbat ❗️

A Tupperware (európai) Belgiumban található gyára ISCC tanúsítvánnyal rendelkezik (Nemzetközi Fenntarthatósági és Szén-dioxid-kibocsátási Tanúsítvány)

Recycline